logo

Ådalsvej 16, 7800 Skive

Sag nummer: 5476

Oplysninger:Kontantpris:
6.800.000 kr.

Boligareal:
317 m²

Grundareal:
172234 m²

Byggeår:
1973

Senest ombygget:
1998


Se boligen på kort


Salgsopstilling

Gå til bestilling

Klik på et billede for flere billeder

"Kluborg" er en lystejendom på 17 ha ved Skive med imponerende panoramaudsigt udover ådalen med egen sø og Karup Å. Ligger uforstyrret med masser af natur og kort afstand til Skive. Ankomst til ejendommen sker via utrolig flot bøgeallé. Den store beboelse er på 317 kvm med fantastisk udsigt fra alle stuer og værelser - og udgang til terrasse fra alle rum på sydsiden. Den flotteste udsigt findes fra den tilbyggede karnap med glasparti hele vejen rundt - her kan fuglelivet omkring søen opleves på tætteste hold året rundt. Huset er indrettet med entré med gæstetoilet og indgang til husets centrale rum med spisestue og panoramaudsigt. Herfra er forbindelse til meget stor stue med udsigt og køkkenet med Multiform elementer og spiseplads. Køkkenet er forbundet med bryggers, hvor der er vaskeafdeling og baggang. Den anden ende af huset er indrettet med stort aktivitetsrum, og 4 værelser og badeværelse samt særskilt soveværelsesafdeling med badeværelse med spa samt sauna.
I udhuset er stor garage med fyringsafdeling. Der er et maskinhus på 70 kvm samt en stor telthal, som bruges til julemarkeder.
Ejendommens arealerne går ned til Karup Å, og her er der fiskeret i åen på 230 m. Der er anlagt lange vandrestier rundt på ejendommen, så naturen og de 3 søer rigtig kan nydes, og hvor man dagligt kan møde vildt - der er også store muligheder for jagt.
10 ha af arealet bruges til produktion af juletræer. Ejendommen er kendt for at afholde julemarkeder i november og december måned. Her kan hele familien komme i julestemning og købe sit juletræ. Dette giver et godt supplement til huslejen. Arealet med juletræer kan eventuelt omlægges til heste eller kødkvæg eller udlejes.
Ligger i cykelafstand til Skive centrum, skole, banegård, gymnasie/handelsskole, seminarium mv.
3 km til indkøbsmuligheder.

logo

© 2017 Ejnerkaa-landbrug.dk - All rights reserved